Pojdi na glavno vsebino

Tvoje pismo

Če želiš postati srečna, zadovoljna in biti vzor svojim dragim, se moraš najprej dobro poznati.

Imaš kar " v redu" življenje, a vseeno nekaj pogrešaš? Se trudiš dan za dnem, nekako ti uspeva, a to ni tisto kar želiš?  Nekje globoko v sebi veš, da si ustvarjena za nekaj več. Ampak iz dneva v dan se sprašuješ, kdaj bo prišel ta čas. Čas zate. Kajti življenje, ki ga živiš, ti ni več dovolj. Hočeš več, hočeš drugače.

Želiš zaživeti in živeti!

Če si odločena, da je čas, da se v tvojem življenju nekaj spremeni, če želiš

  • vedeti ali greš v pravo smer,
  • spoznati kaj je pravi smisel tvojega življenja,
  • izvedeti kako v tvojo dnevno rutino vnesti več veselja in življenja,
  • biti končno pravi vzor svojim najdražjim, potem...

Si na pravem mestu.

Na podlagi pogovora na štiri oči in posebnega postopka napišem pismo, ki govori samo o tebi. S svojo vsebino te prebudi, da ponovno verjameš vase, v svoje vrline. Spoznaš, da ima tvoja pot zate res smisel in ne samo zate, tudi za tvoje drage. Pismo ima trajno vrednost. Postopek je preprost, a naj te ne zavede, rezultat te bo prijetno presenetil.

Kako poteka...

- Dogovoriva se za neobvezni pogovor v živo. Na podlagi prijetnega in odkritega pogovora, začutiš ali sem prava za tvoje izzive ali ne. Ko se odločiš za, sledi

- 3 X po eno uro svetovanja, glede tvojega osebnega oz. družinskega življenja. Ter najbolj pomembno, napišem

- "Tvoje pismo", z vsebino, ki je posvečena izključno tvojemu življenju. Pokazalo ti bo tvoje darove, izjemne lastnosti, ki jih imaš in se jih morda ne zavedaš (imaš jih, brez skrbi) in med drugim kako se izogniti slabostim, jih spremeniti v dobro. Skratka osrečilo te bo, zelo.

"Pismo bo tvoj dragocen prijatelj in navdih v temačnih dneh.

Kadar te bo spet potegnilo v »luknjo« in boš potrebovala malo inspiracije, navdiha, ga boš lahko vzela iz kuverte in prebrala. Pismo ti bo luč ob temnih dnevih, prijatelj, kadar se boš počutila osamljeno, z občutkom, da te nihče ne razume. Vedno znova ti bo povedal, kdo v resnici si. Ob tebi bo, za vedno.

Primer pisma

Primer pisma

List

Kaj pravijo ženske, ki že imajo svoje pismo?

Hvala ti....ponovno, čeprav sem ti napisala že SMS. Tole je pa tako krasna zadeva, da sem si jo takoj nalepila na hladilnik, da bom brala dan za dnem, da se opomnim.
Naravnost čudovita si...

Karin, Ljubljana

Draga Andreja iskrena hvala za pismo… Vaše dejanje je zame neprecenljivo. Iskrena hvala.

Tanja, Sevnica

List

Prvi korak k osebni in družinski sreči

Naročam se na pogovor brez obveznosti

Draga moja Andreja!

Ko vas vidim, slišim ali ob misli na vas mi vedno pričara tisti trenutek, ko sem dobila vaše pismo! Spomnim se trenutka, ko mi je prišel pod roko in sem takoj začutila,da gre za nekaj zame zelo pomembnega in osebnega. Spomnim se kako so se mi ob prebiranju zarosile oči in hkrati mi je na usta pričaralo nasmeh. Srce mi je utripalo in začutila sem sama sebe. Tako je še danes in kadarkoli, ko vzamem to pismo v roke.

Z vašimi besedami tako opisano, kot da govorim jaz. Vsaka beseda je bila dobesedno del mene, le da mi je to mogel povedati nekdo drug. Pismo sem prebrala tisti dan 5-krat, pa ga bi še in še... Tako je bil resničen in vedela sem točno kaj in kje delam stvari prav in kaj narobe.

Vaša življenjska zgodba se je ujemala z mojo in hvala za vaše odkrite besede, kjer sem se našla tudi sama.

Z opozorilom nase, sem videla napake in se vzela v roke. Spoznala sem, da tisti, ki te imajo radi in ki te spoštujejo, te tudi razumejo in take rabimo ob sebi. V življenju rabiš SEBE, svoje ljubljene in pa pravo mero vsega!

Za to spoznanje, se lahko zahvalim tebi drago moje pismo, ki imaš posebno mesto v mojem življenju. Večkrat te vzamem v roko in z veseljem prebiram. Moje življenje se je ob tej izkušnji obogatilo, čeprav me kdaj še zanese se znam sestaviti.

Draga Andreja, najlepša hvala, ker ste mi odprla oči in da vam ni vseeno za ljudi kot sem jaz.

Hvala, ker ste slišala moj klic  in mi pomagala najti pot do bistva!

Velik objem,
Saša, Šmartno pri Litiji

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...