Pojdi na glavno vsebino

Mamica, naj ti ne bo žal časa in denarja za osebni razvoj

Mamica, naj ti ne bo žal časa in denarja za osebni razvoj

Včeraj, sem bila prisotna na izjemnem dogodku Vesne Neferamis. Namen je bil sidranje ljubezni v naših srcih.

Dvorana je bila polna, večinoma žensk, mater. In mame imamo navadno veliko željo, da bi se družine na takih dogodkih, a na drugi strani veliko težavo, da bi si vzele čas in porabile denar za sebe. Naj nam ne bo žal, ne časa ne denarja, za prisotnost na takih dogodkih. Kajti tu sprejemamo še večjo notranjo moč, samozavest, pogum, potrditev, da smo izjemne. S pomočjo takih dogodkov postajamo vse večja ljubezen.

Zakaj je to tako pomembno za nas, za naše drage, za vse?

Zato, ker to mogočno ljubezen odnesemo iz takih dogodkov, v svoje družine, domove po vsej Sloveniji. S svojo prisotnostjo jo nato, hote ali nehote, prenašamo, razlivamo na svoje partnerje, hčere, sinove. Kot je Vesna rekla, svojim otrokom bomo znale reči jasen da in jasen ne. Da pogumno povemo svojo resnico, da naredimo tisto kar čutimo, da je prav. Naši otroci potrebujejo našo jasnost, našo trdnost, pogum, ljubezen. Ozavestili bodo naš vzor v svojem umu, srcu, telesu. In kot taki, bodo ljubezen prenašali naprej na svoje prijatelje, sodelavce. Otroci bodo odšli tudi čez meje, v svet…

Ali sedaj vidimo kako veliko nalogo opravljamo, ker se trudimo spreminjati sebe, samo sebe? Nehote spreminjamo svoje družine, družbo, svet.

Kar se pa moških tiče…brez njih ne bi bile to kar smo, kar postajamo. Ste naša podpora, steber. Hvala Vam. Izjemni ste.

Komentarji

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...