Pojdi na glavno vsebino

Misliš, da nisi dobra mama, ker te pogovor z otrokom spravlja v obup?

Odkrij 7 dragocenih skrivnosti, da te bo otrok spet poslušal.

1. skrivnost

»Otroci so darilo nam in mi njim. Poslušajmo jih. Z namenom, da se učimo drug od drugega.«

Da, otroci so darilo. Njihova največja želja je, da jih imamo radi, da jih spoštujemo, namenimo pozornost. In za to bi naredili vse! So kot sončnice. Te vedno iščejo pozornost, pozornost sonca, obračajo se za njim. Ko je sonce predolgo za oblaki, ne vedo kaj bi počele, kam se obrnile. Žalostne, sklonjenih glav so obrnjene v vse smeri. In mame smo sonce naše družine… Stik navadno izgubimo, ker ima otrok občutek, da ga ne poslušamo, ne razumemo. Tako je prvo zlato pravilo:

»Če želiš, da te bo otrok spet poslušal, ga najprej poslušaj ti.«

Kadar ti želi kaj povedati, pusti delo (dobesedno naj ti pade iz rok), obrni se k njemu, poglej ga v oči in poslušaj … da ga začutiš, ne komentiraj, poslušaj ... Tudi če se njim ne strinjaš. Začuti, poskušaj razumeti. Na tvojem obrazu naj bo nežen nasmeh :). Zasvetile se mu bodo oči. To želiš, kajne? Bolečina v tvojem srcu se bo počasi topila, ograja okoli njegove ranjene duše podirala… Topel, prijeten stik med vama se bo počasi pričel spet vzpostavljati …

e-knjiga

Nadaljevanje prve in ostalih skrivnosti ti bo razkrila e-knjižica "7 dragocenih skrivnosti, da vas bo vaš otrok spet poslušal".

V zahvalo ti podarjam tudi brezplačno naročnino na moje e-novice, ki ti bodo še dodatno pomagale do več harmonije in sreče v tvojem družinskem življenju.

Draga Andreja!
Danes prejela 7 dragocenih skrivnosti. Jokam...ker sem se našla. Knjiga mi je zelo všeč in zame pomeni novo biblijo, ki bo imela posebno mesto v naši hiši. Hvala, da sem z njo ponovno začutila iskro v svojem srcu.
Vsak dan me življenje preseneti. Ko že misliš, da te je Bog pozabil, da so se vrata k sreči zaprla, se na drugem koncu odprejo. In danes sem resnično hvaležna prijateljici, ki je všečkala stran na Facebook. Kako malo je potrebno, da je človek srečen in zadovoljen. Hvala vam.

Rafaela, Kranj

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...